1. Definitii

1.1 In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Le Blank România – reprezinta societatea comerciala Le Blank., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Aleea Lalelelor nr 12 Moldova Noua , Caras Severin.

Site – Reprezinta Site-ul web apartinand Le Blank, care se afla la adresa https://le blank.ro/, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre Le Blank.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).

Vanzator – https://Le Blank.ro/

Cumparator –  poate fi orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani, sau persoana juridica care isi creaza un Cont in Site si efectueaza o comanda.

Client – Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale si necesita crearea unui Cont.

Utilizator – Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu.

Favorite – Permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze o lista de Produse si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

Cos – Sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;

Comanda – document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite catre LeBlank România intentia de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator catre Cumpator ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre https://leblank.ro/.

Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Clientilor sau Utilizatorilor sau de catre un angajat LeBlank România prin orice mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre LeBlank România intr-o anumita perioada
 • date referitoare la LaBlank România, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Recenzie – modalitate de exprimare a beneficiarului sau detinatorului unui Produs sau Serviciu fata de un produs prin evaluare scrisa.

Document – Prezentele Termene si Conditii

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre LeBlank România, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Descriere – toate descrierile Produselor.

 1. Politica de vanzare online

2.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

2.2 Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Le Blank România, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlul de prezentare.

2.3 Promotiile/Ofertele prezente pe Site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.4 Prin lansarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care LeBlank România isi deruleaza operatiunile pe Site.

2.5 Notificarea primita de catre Client, imediat dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.6 Pentru motive justificate, LeBlank România isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produse si/sau Serviciilor din Comanda. Daca  modificam cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda,  vom anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia LeBlank România la efectuarea Comenzii si vom returna suma achitata.

2.7 LeBlank România nu considera o Comanda neconfirmata de catre LeBlank România ca avand valoarea unui Contract.

2.8 Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre LeBlank România.

2.9 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) .

2.10 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

2.11 In cazul platilor online, LeBlank România nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

2.12 Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea LeBlank, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre LeBlank România pe Site vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Termenii si Conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site, aceste modificari devening obligatorii si cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii

 1. Comanda

3.1 Clientul/Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda, efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

3.2 . Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea Comenzii, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

3.3 Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

3.4 Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca LeBlank România il poate contacta prin orice mijloc disponibil/agreat de LeBlank România, in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

3.5  LeBlank România poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de LeBlank România, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel LeBlank România si/sau partenerii acestuia;
 • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
 • pentru alte motive obiective.

Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre Client in procesul de creare Cont, si prin Comanda plasata.LeBlank România nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii Contului si la data plasarii Comenzii de catre Client/Utilizator

Recomandam Clientilor/Utilizatorilor sa verifice datele furnizate catre LeBlank România in baza carora se va emite factura aferenta Comenzilor.

 1. Transport

4.1 Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului LeBlank România, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii LeBlank România. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor LeBlank România, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii LeBlank România. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta ClientiiLeBlank România prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

4.2  LeBlank România isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii Produselor.

4.3 LeBlank România efectueaza livrarea Produselor si prestarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

4.4 In cazul in care LeBlank România nu poate executa Contractul din cauza ca Produsul nu este disponibil, LeBlank România va informa Clientul despre aceasta situatie.

4.5 Detaliile de livrare a Produselor/Serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea LeBlank România, fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare dintre parti poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 1. Transferul proprietatii Produselor

5.1 In afara de cazul in care este agreat de catre LeBlank România si Client diferit, proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier)

 1. Retur

6.1 Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

 1. Dreptul de proprietate intelectuala

7.1 Informatiile publicate pe https://LeBlank .ro/ apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii LeBlank. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail LeBlankromania@yahoo.com

 1. Proprietatea fisierelor: permisiuni, responsabilitate, restrictii

8.1 LeBlank nu pretinde proprietatea asupra continutului fisierelor pe care Utilizatorul/Clientul le incarca prin Serviciile noastre de personalizare a produselor. Utilizatorul/Clientul este exclusiv responsabil pentru fisierele incarcate in site-ul https://LeBlank.ro/

8.2 Utilizand Serviciile de personalizare a produselor, Utilizatorul/Clientul garanteaza ca pentru fiecare fisier (imagini, video etc.) are toate permisiunile necesare, inclusiv de la drepturile de autor si alti detinatori de drepturi de proprietate intelectuala sa distribuie, sa transfere si sa stocheze si/sau sa le faca disponibile ca parte a serviciilor de personalizare oferite de https://LeBlank.ro/

8.3 Prin incarcarea fisierelor in cadrul personalizarii Produselor, Utilizatorul/Clientul se obliga la respectarea urmatoarelor conditii:

Clientul este de acord sa nu transfere, distribuie sau sa stocheze fisiere care:

 • sunt obscene, defaimatoare, calomnioase, profane, indecente sau ilegale;
 • contin pornografie infantila;
 • promoveaza rasismul, violenta sau ura;
 • sunt false sau inselatoare;
 • incalca sau insusesc drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, inclusiv drepturile de protectie a datelor cu caracter personal si/sau orice alt tip de drepturi;
 • incalca orice lege sau reglementare aplicabila;
 • costituie “discurs de ura” indiferent daca se adreseaza unui individ sau unui grup si daca se bazeaza pe rasa, sex, nationalitate, apartenenta regilioasa, orientare sexuala sau limba a unui astfel de individ sau grup;
 • promoveaza jocurile de noroc sau vanzarea/utilizarea bauturilor alcoolice, produse din tutun sau droguri ilegale.
 1. Scrierea de Recenzii

9.1 Scrierea de Recenzii se poate face de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori in sectiunea de “Recenzii”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

9.2 In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

9.3 In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul se obliga la respectarea urmatoarelor conditii:

 • Sa faca referiri doar la produsele comandate, evitand informatii legate de aspecte ce pot suferi modificari (pret sau oferte promotionale);
 • Sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofdensator, fara termeni care pot jigni sau afecta in orice fel oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
 • nu incalca sau insusesc drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, inclusiv drepturile de protectie a datelor cu caracter personal si/sau orice alt tip de drepturi;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • nu incalca orice lege sau reglementare aplicabila;

9.4 Cand o Recenzie este semnalata de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

 1. Responsabilitate

10.1 https://LeBlank.ro/ nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre LeBlank România a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter pesonal

11.1 LeBlank România prelucreaza date cu caracter personal in cadrul Site-ului https://LeBlank.ro/ . Conditiile in care se desfasoara prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi accesate la Politica de Confidentialitate, care face parte din prezentul Document.

 1. Utilizarea cookie-urilor

12.1  Politica de utilizare a cookie-urilor face parte din prezentul Document.

 1. Legea Aplicabila

13.1 Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre Vanzator si Client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantelor judecatoresti romane competente .

LeBlank , cu sediul in Moldova Noua, detinator legal al site-ul https://LeBlank .ro/ , comercializează produse personalizate după indicațiile clienților. Conform art.16  lit. C din O.G. 34/2014, dacă cumpărătorul achiziționează produse personalizate , cu texte sau cu poze personale, acceptă faptul că acest tip de produse nu se returnează și nu se înlocuiesc.

În cazul produselor nepersonalizate, conform legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul sa anunțe în scris faptul că renunță la cumpărare , fără penalizare și fără a specifica un motiv concret, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a produsului achiziționat. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrare ( fără zgârieturi, fără ambalaj deteriorat, să nu fie spart și sa conțina toate accesoriile alături de care s-a aflat în cutie ) . Dacă se constată faptul că produsul returnat are defecte, returul se refuză. Costurile returului sunt suportate de către cumpărător.

Ce se întâmplă dacă produsul meu ajunge deteriorat , datorită unui accident la transport?

LeBlank  România suportă consecințele unui eventual accident la transport, dacă sunt îndeplinite anumite condiții: produsul trebuie pozat imediat ce este descoperită neintegritatea lui și magazinul trebuie anunțat imediat despre accident, intrând în posesia fotografiilor ce atestă starea produsului odată ajuns la destinație. Nu luăm în considerare cererile venite a doua zi. Dacă se constată faptul că deteriorarea produsului este cauzată de transport, produsul se înlocuiește în decurs de maxim 5 zile lucrătoare.

Abonează-te la newsletter!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account